Stue med glasskillerum

Lejligheder i fredet pakhus

København

Lejligheder i fredet pakhus

Köpenhamn

Drachmann Arkitekter har ombygget to lejligheder i Det gule Pakhus. Da Ejendommen er fredet, kræver det indlevelse og stor forståelse for bygningens kulturværdi at kunne håndtere sådan et projekt, så man kan gennemføre ændringer i tæt samarbejde med myndighederne og med respekt for bygningens bevaringsværdi. I forbindelse med ombygning af denne lejlighed var ønsket at etablere en bred åbning mellem to stuer samt erstatte en væg, mellem entre og den ene stue, med et åbent glasskillerum. Idet rummene, der stammer fra 1978 er ganske smalle og savner lys, var formålet skabe en større moderne rumlighed samt forbedre udnyttelsen af dagslys. Køkken og badeværelser blev ligeledes moderniseret.

Drachmann Arkitekter har ombygget to lejligheder i Det gule Pakhus. Da Ejendommen er fredet, kræver det indlevelse og stor forståelse for bygningens kulturværdi at kunne håndtere sådan et projekt, så man kan gennemføre ændringer i tæt samarbejde med myndighederne og med respekt for bygningens bevaringsværdi. I forbindelse med ombygning af denne lejlighed var ønsket at etablere en bred åbning mellem to stuer samt erstatte en væg, mellem entre og den ene stue, med et åbent glasskillerum. Idet rummene, der stammer fra 1978 er ganske smalle og savner lys, var formålet skabe en større moderne rumlighed samt forbedre udnyttelsen af dagslys. Køkken og badeværelser blev ligeledes moderniseret.

Drachmann Arkitekter udførte projektering, myndighedsansøgninger og byggeledelse samt al kontakt til håndværkerne helt frem til aflevering og mangelgennemgang.

Drachmann Arkitekter udførte projektering, myndighedsansøgninger og byggeledelse samt al kontakt til håndværkerne helt frem til aflevering og mangelgennemgang.

Stue med bedre udnyttelse af dagslyset.
StedKøbenhavn
BygherrePrivat
BevaringsstatusFredet
TypeRenovering og modernisering
År2018
StatusUdført
FotoOle Drachmann
PlatsKöpenhamn
ByggherrePrivat
BevaringsstatusFredet
TypRenovering og modernisering
År2018
StatusUtfört
FotoOle Drachmann
[contact_form]