Det gule Pakhus

København

Det gule Pakhus

Köpenhamn

I forbindelse med ombygning af denne lejlighed var ønsket at etablere et nyt køkken i et værelse og etablere en åbning mellem det nye køkken og stuen. Opholdsstuen er delt op med en reol som rumdeler. Dette har visuelt gjort det smalle rum bredere. Det tidligere køkken blev lagt til stuen og badeværelser blev ligeledes moderniseret.
For at skabe en større moderne rumlighed og udnytte dagslyset bedre blev alle døre fjernet så lejligheden føles som en stor sammenhængende enhed. Døre til toilet og badeværelser blev udført i mat glas, således at selv i disse rum trænger dagslyset ind. Drachmann Arkitekter udførte projektering, myndighedsansøgninger og byggeledelse samt al kontakt til håndværkerne helt frem til aflevering og mangelgennemgang. Projektet blev gennemført sammen med indretningsarkitekt Vivian Boye.

I forbindelse med ombygning af denne lejlighed var ønsket at etablere et nyt køkken i et værelse og etablere en åbning mellem det nye køkken og stuen. Opholdsstuen er delt op med en reol som rumdeler. Dette har visuelt gjort det smalle rum bredere. Det tidligere køkken blev lagt til stuen og badeværelser blev ligeledes moderniseret.
For at skabe en større moderne rumlighed og udnytte dagslyset bedre blev alle døre fjernet så lejligheden føles som en stor sammenhængende enhed. Døre til toilet og badeværelser blev udført i mat glas, således at selv i disse rum trænger dagslyset ind. Drachmann Arkitekter udførte projektering, myndighedsansøgninger og byggeledelse samt al kontakt til håndværkerne helt frem til aflevering og mangelgennemgang. Projektet blev gennemført sammen med indretningsarkitekt Vivian Boye.

Reoler anvendt som rumdeler.
StedKøbenhavn
BygherrePrivat
BevaringsstatusFredet
TypeRenovering og modernisereing
År2013
StatusUdført
FotoFotograf Gert Skærlund
Pressen skriverBo Bedre: Det gule pakhus
StedKøbenhavn
BygherrePrivat
BevaringsstatusFredet
TypeRenovering og modernisereing
År2013
StatusUdført
FotoFotograf Gert Skærlund
Pressen skriverBo Bedre: Det gule pakhus
[contact_form]