Historiska Museet genåbnet i december

Historiska Museet har igen åbnet dørene for museets gæster

Historiska museet har återigen öppnat dörrarna för museets gäster

2018.12.10

Første søndag i advent genåbnede Historiska Museet ved Lunds Universitet. Det 100 år gamle museum har det sidste år gennemgået en stører ombygning, hvor enkelte udstillingsrum, receptionen og museumsbutikken alle har fået et nænsomt ansigtsløst. Tegnestuen har i forbindelse med projektet tegnet et nyt kubeformet indgangsparti, hvor modsætningen imellem glaspartiernes lette og lyse udtryk og den tunge stålkonstruktion i sit arkitektoniske formsprog skaber en dialog med den historiske bygning.
Læs mere om projektet Historiska Museet her. Maria Lundström fra Lunds Stift var med til museets genåbning, og har skrevet en fin reportage fra indvielsen, som kan læses her.

Första söndagen i advent öppnade det historiska museet på Lunds universitet igen. Under det senaste året har det 100 år gamla museet genomgått en stor ombyggnad, med enskilda utställningslokaler, receptionen och museumsbutiken som alla har en mild ansiktslyftning. I samband med projektet har designkontoret utformat en ny kubformad ingång, där kontrasten mellan ljus- och ljusuttrycket i glaskropparna och den tunga stålkonstruktionen i sin arkitektoniska design skapar en dialog med den historiska byggnaden.Läs mer om Historiska Museum her. Maria Lundström från Lunds stiftelse deltog i museets återöppning och har skrivit en fin rapport från invigningen, som kan läsas her.

[contact_form]