!
Tildel projektet en titel, ovenfor. Titlen bliver benyttet som billedtekst, f.eks. i forbindelse med ‘Relaterede projekter’. Dette medfører, at du kan have behov for at inkludere sprog-specifikke tekster i titlen i de tilfælde, hvor titlen ikke kan forstås på både svensk og dansk. Hvis det er tilfældet, så kan du eventuelt skrive titlen som f.eks.: ‘‘.
!
Herunder: Klik og vælg det billede som skal vises øverst på siden. Benyt ‘‘ i billedtekst-feltet. Husk også at vælge et ‘Udvalgt billede’ i ‘Dokument’ detaljerne i panelet i højre side. Hvis billedet ikke fylder sin plads helt ud på den endelige side, så forsøg at venstrestille og derefter midterstille

Skeppsgossekasernen

Karlskrona

Skeppsgossekasernen

Karlskrona

!
Her begynder området med blandet indhold. Klik på blokken, nedenfor. Indsæt tekst, billeder, gallerier osv. ved at klikke på ‘+’ ikonet. Husk at benytte Blok -> Designs i højre instillingskolonne for at vælge sprog og layout for overskrifter, afsnit og tabeller. Andre andre tekstfelter så som billedtekster kan sprogdifferentieres ved brug af ‘‘.

Nyindretning af Skeppsgossekasernen

I foråret 2016 fik bygningen en potentiel ny lejer. I den forbindelse har Drachmann Arkitekter, på baggrund af et detaljeret rumprogram, udarbejdet skitseforslag til en nyindretning af bygningens to øverste etager, som udgør ca. halvdelen af bygningens 9700 m2. De øverste etager skal renoveres og indrettes for at skabe plads til åbne kontorer, call-center og mødelokaler i den fredede bygning.

Ny inredning

Under våren 2016 fick byggnaden en potentiell ny hyresgäst. I samband med detta har arkitektbyrån, baserat på en detaljerad rumsplan, tagit fram ritningsförslag för ny inredning. De översta våningarna ska renoveras och inredas för att ge plats åt öppna kontor, callcenter och möteslokaler i den skyddade byggnaden.

Länk: SFV

Link: SFV

!
Slut på området med blandet indhold. Tabelblokken, nedenfor, er beregnet til ‘Fakta boks’. Vælg antal kolonner og rækker. Efter eller undervejs af indsættelse af data i tabellen kan tabellen redigeres (tilføj/fjern rækker/kolonner) ved at klikke på tabel ikonet øverst til venstre. Når indholdet er sat ind, så husk at vælge det rette design i ‘Blok -> Designs’ i højre side. Når du har dannet den danske udgave kan du duplikere den ved at klikke på den tilknyttede menu (de 3 prikker øverst til venstre) -> Duplikér. Herefter skal du lige huske at vælge Design Faktaboks SE for den duplikerede tabel.
StedKarlskrona, Sverige 
BygherreStatens Fastighetsverk
BevaringsstatusStatligt Byggnadsminne, SBM
TyprRenovering og nyindretningg
År2016-
StatusPågående
PlatsKarlskrona, Sverige 
ByggherreStatens Fastighetsverk
BevarandestatusStatligt Byggnadsminne, SBM
TypRenovering och ny inredning
År2016-
StatusPågående
!
Herunder finder du en ‘Gruppeblok’, hvor du kan indsætte forskellige andre blokke, som så vil blive vist på den genererede sides venstre halvdel.
!
Så er du næsten igennem. Du skal nu markere de relevante ‘Kategorier’ (‘bolig’, ‘design’ osv.), ‘Relaterede projekter’ såvel som ‘Prioritet’ i dokumentpanelet i højre side. ‘Prioritet’ har betydning for rækkefølgen projekterne vises. Den specielle kategori ‘Vigtig’ har betydning for størrelsen af projektets ikon når det vises sammen med andre projekter på projektoversigtsiden. Husk at du kan forhåndsvise siden under editeringen, før du gemmer den.
[contact_form]