!
Tildel nyheden en overskrift, ovenfor. Overskriften vil evt. bliver benyttet som billedtekst på sider som refererer denne nyhed. Dette medfører, at du kan have behov for at inkludere sprog-specifikke tekster i titlen i de tilfælde, hvor titlen ikke kan forstås på både svensk og dansk. Hvis det er tilfældet, så kan du eventuelt skrive titlen som f.eks.: ‘‘.
!
Herunder: Klik og vælg det billede som skal vises øverst på siden. Benyt evt. ‘‘ i billedtekst-feltet. Husk også at vælge et ‘Udvalgt billede’ i ‘Dokument’ detaljerne i panelet i højre side.

Pelarsalen afleveret

Pelarsalen afleveret

!
Nedenfor skal du angive en dato for nyheden. Datoen bliver bl.a. benyttet til at sortere i nyhedsoversigter således at nyeste indlæg kommer først. Sørg for at overholde datoformatet (f.eks. 2020.03.04)

2017.01.03

!
Her begynder området med blandet indhold. Klik på blokken, nedenfor. Indsæt tekst, billeder, gallerier osv. ved at klikke på ‘+’ ikonet. Husk at benytte Blok -> Designs i højre instillingskolonne for at vælge sprog og layout for overskrifter, afsnit og tabeller. Andre andre tekstfelter så som billedtekster kan sprogdifferentieres ved brug af ‘‘. Bemærk dog at den vigtigste tekst er den du indsætter i ‘Gruppeblokken’, – nederst.

!
Slut på området med blandet indhold. Herunder finder du en ‘Gruppeblok’, hvor du kan indsætte forskellige andre blokke, som så vil blive vist på den genererede sides venstre halvdel. Indholdet bliver også vist i nyhedsoversigten på forsiden. Det er derfor vigtigt at dette indhold dels har en overskrift (benyt evt. blot ‘Bold’) og dels er en god, kortfattet beskrivelse.
!
Så er du næsten igennem. Du skal nu markere de relevante ‘Kategorier’, ‘Relaterede projekter’ såvel som ‘Prioritet’ i dokumentpanelet i højre side. ‘Prioritet’ har betydning for rækkefølgen nyhederne vises. Datoen ovenfor har dog præference. Den specielle kategori ‘Vigtig’ kan få betydning for størrelsen af nyhedens ikon når det vises sammen med andre Nyheder på nyhedsoversigtsiden. Husk at du kan forhåndsvise siden under editeringen, før du gemmer den.

Relaterede projekter

Relaterade projekt

Pelar Salen
Universitetshuset
[contact_form]